OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U ATLETICI

Korisnička ocjena:  / 0

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u atletici – Pula 22 organizirano je virtualno preko ZOOM platforme, održano 11.4. 2022. Natjecanje je organizirala Škola za odgoj i obrazovanje : Pula i Školsko sportsko društvo „Hobotnica“ pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske. Natjecanje se održalo za žene i muškarce. U natjecanju su sudjelovali učenici i korisnici iz 15 centara/ ustanova iz Hrvatske.  Ekipu Centra za autizam predstavljali su natjecatelji: A. Blažević, M. Dizdar, R. Vučak sa trenericom Velidom Salihović, prof. TZK, , a Školsko sportsko društvo „Krug“. E. Bunjački, M: Ramić, D. Levak, M. Maltar, E. Nikolić, sa trenericom Andrijanom Đumlan, prof TZK.

Prisega sportaša

 „Dopustite mi da pobjedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem dobar u pokušaju“ 

 

Rezultati natjecanja po disciplinama:

Čestitamo natjecateljima i trenerima na izvrsnom uspjehu!

Opširnije:OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U ATLETICI

Državno prvenstvo u plivanju za osobe s intelektualnim teškoćama

Korisnička ocjena:  / 0

U organizaciji Specijalne Olimpijade Hrvatske u Tuheljskim Toplicama na bazenima Terma Tuhelj održano je 11. i 12. 10.2021. Državno prvenstvo za osobe s intelektualnim teškoćama. Prvi dan su bile kvalifikacije, a sljedeći finale. Svi sudionici su mogli nastupiti u jednoj disciplini i jednoj plivačkoj tehnici. Nastupio je manji broj plivača (udruge i centri za odgoj i obrazovanje) iz cijele Hrvatske. Naši predstavnici iz programa intelektualnih teškoća plivali su 25M slobodnom tehnikom (Damir Bobara i Marko Crnić) i 25M leđnom tehnikom (Emanuel  Bunjački). 

Osvojili su :

  1. Emanuel Bunjački -1. mjesto
  2. Marko Crnić - 3. mjesto
  3. Damir Bobara - 4. mjesto

Trenerica ekipe je bila Andrijana Đumlan, prof..

Opširnije:Državno prvenstvo u plivanju za osobe s intelektualnim teškoćama

DRŽAVNO PRVENSTVO U MALOM NOGOMETU I SPECIJAL OLIMPICS EUROPEAN FOOTBALL WEEK 2021

Korisnička ocjena:  / 0

Prvenstvo Hrvatske u malom nogometu za osobe s intelektualnim teškoćama u organizaciji Specijalne Olimpijade Hrvatske i obilježavanje Europskog nogometnog tjedna Specijalne Olimpijade Hrvatske 2021. održano je 23.9.2021.Na taj se način promovira i promiče briga o osobama s intelektualnim teškoćama. Natjecanje je održano u Zaprešiću u gradskoj dvorani. Nastupile su 24 nogometne ekipe podijeljene u tri grupe iz centara za odgoj i obrazovanje i udruga  za osobe s intelektualnim teškoćama Republike Hrvatske. Ekipa Programa intelektualnih teškoća  nastupila je u trećoj gupi i zauzela 2. mjesto pored ekipa Sportskog društva Luč i Sportskog društva Lobor. Mješovitu ekipu je činilo šest učenica i učenika trećeg do osmog razreda i jedan učenik iz najstarije odgojno-obrazovne skupine programa. Ekipa je za svoje osvojeno mjesto dobila pehar, a treneri su nagrađeni medaljama. Natjecatelji su uživali u sportskoj atmosferi i fair play borbi nakon dugo vremena.

Opširnije:DRŽAVNO PRVENSTVO U MALOM NOGOMETU I SPECIJAL OLIMPICS EUROPEAN FOOTBALL WEEK 2021

OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U ATLETICI 2021 PREKO ZOOM PLATFORME

Korisnička ocjena:  / 1

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u atletici organizirano je kao virtualno dana 22.4. 2021 kvalifikacije i 23. 4. 2021 finalna natjecanja. Prijavljeno je bilo 13 ekipa, (11 ekipa  iz Hrvatske i 2 ekipe iz inozemstva) 77 sportaša i 20 trenera  Natjecanje je organizirala Škola za odgoj i obrazovanje Pula i ŠSD „Hobotnica“ pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske. Ekipu Centra za autizam  su činila 7 natjecatelja ŠSD „Krug“. Trenerice Andrijana Đumlan Cetin mag.cin, Velida Salihović, mag. cin i Sandra Jadrijević, mag. cin. uvježbale su ekipu koja se natjecala u trkačkim i skakačkim disciplinama, plus štafeta 2x20 m. Natjecanje se odvijalo po pravilima Specijalne olimpijade Hrvatske i organizatora. Čestitamo natjecateljima na osvojenim medaljama!

REZULTATI I POREDAK

TRČANJA  20 M

UTRKA 2

1. mjesto MATEJA PILIJA /IT/

2. mjesto LUCIJA PILIJA /IT/

5. mjesto GABRIJELA PILIJA /IT/

 

UTRKA 2
3. mjesto MARTIN BUNJAČKI /IT/

UTRKA 3
5. mjesto EMANUEL BUNJAČKI /IT/

UTRKA 5
5. mjesto MIRSEL RAMIĆ /IT/

UTRKA 8
1. mjesto ANDRIJA BLAŽEVIĆ /A/

 

ŠTAFETA 2X 20 M

UTRKA 1
1. mjesto MARTIN I EMANUEL BUNJAČKI /IT/

UTRKA 2
4. mjesto LUCIJA I MATEJA PILIJA /IT/

                             

SKOK  U DALJ S MJESTA

SKUPINA 1
5. Mjesto  MARTIN BUNJAČKI

SKUPINA 2
3. mjesto EMANUEL BUNJAČKI

SKUPINA 4
4. Mjesto MIRSEL RAMIĆ

SKUPINA 6
2. mjesto ANDRIJA BLAŽEVIĆ

Opširnije:OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U ATLETICI 2021 PREKO ZOOM PLATFORME

7. Ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske za osobe s IT

Korisnička ocjena:  / 0

U organizaciji Specijalne olimpijade Hrvatske održane su 7. Ljetne igre SOH 29.9. i 30.9.2020. u Centru za autizam Ljevakovičeva 30a, u dvorani za TZK putem zoom aplikacije. Natjecanja su održana u atletici i pikadu. U utorak, održane su kvalifikacije po sportovima, a slijedeći dan finale. U pikadu M bilo je 23 natjecatelja, u skoku u dalj M 28, te u skoku u dalj Ž 14 natjecateljica iz odgojno obrazovnih centara i udruga iz cijele Hrvatske. Predstavnici ŠSD“ Krug“, bili su učenici centra za autizam iz programa AUTIZAM i programa IT. Trenerice koje su trenirale učenike su: Velida Salihović, mag. kineziologije, Sandra Jadrijević, mag. kineziologije, Andrijana Đumlan-Cetin, mag. kineziologije, te Lea Biloglav, mag. kineziologije/pripravnik.

Učenici su osvojili:

 

ATLETIKA:  Skok u dalj s mjesta M

2. mjesto: Rino Vučak A
2. mjesto: Gabrijel  Sever A    

 

Skok u dalj s mjesta Ž

2. mjesto: Lucija Pilija
2. mjesto: Gabrijela Pilija
3. mjesto: Mateja Pilija

 

Pikado  M

1. mjesto: Emanue l Bunjački IT
1. mjesto: Martin Bunjački IT

2. mjesto: Dario Tomić IT
2. mjesto: Ivan Jaković IT
2. mjesto: Samuel Štajcer A
2. mjesto Matej Dizdar A

Čestitamo natjecateljima na osvojenim medaljama!

Opširnije:7. Ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske za osobe s IT

GDJE SMO

Kalendar šk.god.2021/22

Galerija Slika i Radova