Božićni blagdani 2023.


Božić je blagdan topline, ljubavi i mira kojem se svi raduju. Kićenje bora, ukrašavanje doma / životnog prostora, čestitanje, kolači i posjeti, lijepi su sadržaji, no svima su najdraži darovi ispod bora i zagrljaji bližnjih. Ove godine su na školskoj božićnoj priredbi odrasli korisnici uz podršku HSPD Sljeme Šestine folklornim vizualnom predstavili Hrvatski Božić, a Anđela, Danijela i Željka glazbenom točkom. Balon Centar Dubrava darivao je korisnike iz radionice Potkova krasnim figurama od balona, a roditelji Šobat, Piljić i Hrstić pobrinuli su se za poklone. Gospodin Dramalija pobrinuo se kao i svake godine za borove. Veći broj roditelja je brinuo da korisnici imaju dovoljno kolača za blagdane i da se prigodno počaste raznim delicijama kada su kitili bor.  Blagdani su uz ljetovanje najljepši dio godine većini korisnika.

Opširnije:Božićni blagdani 2023.

Advent 2023.

Šetnja okićenim gradom poseban je doživljaj svima, a tople fritule i kobasice svima su primamljive. Dio korisnika radionica ove godine je tražio najljepša mjesta na Adventu u Zagrebu. A neki su odabrali Advent u Zoo vrtu. Isto im je bilo lijepo.

Opširnije:Advent 2023.

Izrada božićnih motiva i čestitki

Likovna radionica u Centru mladih Ribnjak održana je u ponedjeljak 4.12.. Voditelj radionice bio je Domagoj Hmura koji vodi Kreativni studio "Oblak" na Malešnici. Ovo nam je prva radionica s gosp. Hmurom i nadamo se daljnjoj suradnji. Na radionici su sudjelovali korisnici iz Dvora i iz radionice Potkova. Neki nisu mogli doći zbog organizacijskih teškoća i iz zdravstvenih razloga. Zahvaljujemo Centru mladih Ribnjak. 

Opširnije:Izrada božićnih motiva i čestitki

Kalendar šk.god.2023/24

Tražilica