MEĐUNARODNI NOGOMETNI TURNIR COO VELIKA GORICA

Korisnička ocjena:  / 1

Međunarodni turnir u nogometu povodom proslave 80 godina rada Centra za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici održan je 4.6.2019. na travnatom terenu centra.Nastupilo je osam ekipa iz Hrvatske i Slovenije. Nogomet su igrali  učenici/ce s intelektualnim teškoćama mlađe i starije dobi. Nakon odigrane dvije utakmice u grupi s ekipama iz COO Zajezde, COO Tuškanac,COO Velika Gorica zauzeli smo  3. mjesto u grupi, a naša golmanica Tea  Sudarić proglašena je najboljom golmanicom u grupi. Učenici su dobili brončane medalje , kao i trenerica ekipe Andrijana Đumlan-Cetin. Golmanica je nagrađena s malim peharom. Ugodna atmosfera i druženje s ostalim  igračima/cama i trnerima na turniru potrajala je do popodnevnih sati.

Opširnije:MEĐUNARODNI NOGOMETNI TURNIR COO VELIKA GORICA

Obuka neplivača učenika 1. i 2. razreda

Korisnička ocjena:  / 3

Obuka neplivača učenika 1. i 2. razreda programa intelektualnih teškoća održana je ove školske godine od 13. do 31. 5.2019. na  malom bazenu Bazenskog kompleksa Svetice. Učenici su kroz 15 sati obuke s licenciranom trenericom Anom Ćosić, mag. kineziologije i svojom učiteljicom TZK Andrijanom Đumlan- Cetin učili osnove plivanja kroz igru i uz prekrasne i moderne rekvizite za obuku djece neplivača. Na kraju su  dobili diplome o završenom stupnju, te slatkiše  za uloženi trud i upornost.

Opširnije:Obuka neplivača učenika 1. i 2. razreda  

Festival jednakih mogućnosti 2019. 21. – 23. svibnja 2019.

Korisnička ocjena:  / 1

I ove godine Odjel osnovnog školovanja učenika s intelektualnim teškoćama, učestvovao je na Festialu jednakih mogućnosti na Trgu bana J. Jelačića, izloživši svoje radove.

Učenici VII. i X.odgojno-obrazovne skupine prezentirali su svoj rad svima zainteresiranim posjetiteljima. Voditeljice su bile njihove učiteljice Ljubica Bačeković i Kristina Karlović.

Kako su u to vrijeme kod nas u posjeti boravili studenti iz Velike Britanije i njih smo poveli kako bi bolje doživjeli naš grad i naš rad. Posebno treba zahvaliti našoj koordinatorici, koja je ova tri dana našega predstavljanja sve organizirala, učiteljici Matei Okadar.

Opširnije:Festival jednakih mogućnosti 2019. 21. – 23. svibnja 2019.

Cjelodnevni izlet Odjela osnovnog školovanja učenika s intelektualnim teškoćama

Korisnička ocjena:  / 0

Dana 20.svibnja posjetili smo „Kezele“. Seoski turizam Kezele nalazi se u selu Šumećani, pokraj šume Marče i okružen je livadama, oranicama, voćnjacima i vinogradima.

Za djecu postoji veliki niz sadržaja. Tu je veliko igralište s brojnim kućicama, toboganima i ljuljačkama, veliki travnjaci i sportski teren.

 Od poučnih sadržaja tu su etno zbirka i stari mlin s preko 4.000 izložaka te drvena staja s domaćim životinjama: konji, poniji, koze, ovce, kokoši, patke, pure, guske, zečevi i svinje.

Domaćini su nas lijepo dočekali i ponudili ukusnom hranom i pićem. Također, osedlali su nam konja za jahanje te su sva djeca imala priliku okušati se u toj vještini.

Kasnije smo se prošetali šumom, obišli domaće životinje i zabavljali se uz zvukove gitare.

Opširnije:Cjelodnevni izlet Odjela osnovnog školovanja učenika s intelektualnim teškoćama

Hodočašće Odjela osnovnog školovanja učenika s intelektualnim teškoćama u Mariju Bistricu, 9.4.2019.

Korisnička ocjena:  / 3

Uoči Uskrsa, već tradicionalno, učenici i učitelji našeg Odjela hodočaste u Marijansko svetište Mariju Bistricu. Prisustvovali smo misi, nakon koje smo uz pratnju velečasnog obišli oltar, zahvalili se Majci i predali joj sve naše brige. Nakon mise prošli smo Križni put, kojim nas je vodio naš vjeroučitelj Nenad. Na kraju smo se odmorili i okrijepili, te zadovoljni krenuli svojim kućama.

Opširnije:Hodočašće Odjela osnovnog školovanja učenika s intelektualnim teškoćama  u Mariju Bistricu,...

Kalendar šk.god.2021/22

Galerija Slika i Radova