OBUKA UPRAVLJANJA BICIKLOM

Korisnička ocjena:  / 2

I ove školske godine učenici 1. i 2. razreda  pohađali su obuku upravljanja  biciklom. Ona je trajala 16 sati nastave, a završilo ju je 9 učenika.Neki su učenici  samo  naučili održavati ravnotežu bez okretanja pedala na biciklu,dok su drugi naučili samostalno voziti bicikl. Obuku su u programu intelektualnih teškoća provele kineziologinje Sandra Jdrijević i Andrijana Đumlan-Cetin kroz izvannastavnu aktivnost "U zdravom tijelu zdravi duh".

Opširnije:OBUKA UPRAVLJANJA BICIKLOM

POLIGON ZA UČENIKE IZ ODGOJNO-OBRAZOVNIH SKUPINA

Korisnička ocjena:  / 2

 

Završno natjecanje u poligonu za učenike odgojno-obrazovnih skupina Programa intelektualnih teškoća održano je ove školske godine 5.6.2019. uz sudjelovanje djelatnika Dekatlona. Nastupilo je 30 učenika programa, koji su vježbali uz pomoć svojih defektologa i djelatnika Decathlona. Oni su također ovom prilikom donirali sportske rekvizite, kako bi pomogli u kvalitetnijem provođenju nastave Tjelesne i glezbene kulture. Svaki učenik je na kraju prijeđenog poligona osvojio medalju. Vježbanje je proteklo u sportskom duhu i navijačkoj atmosferi.

Opširnije:POLIGON ZA UČENIKE IZ ODGOJNO-OBRAZOVNIH SKUPINA

MEĐURAZREDNO I MEĐUSKUPINSKO NATJECANJE U NOGOMETU

Korisnička ocjena:  / 1

Na završnom međurazrednom i međuskupinskom natjecanje u nogometu 6.6.2019., ove školske godine nastupli su učenici/ce 4.-8. razreda i učenici/ce starijih odgojno-obrazovnih skupina programa intelektualnih teškića. Ekipa "Banana"(razreda) pobijedila je rezultatom 1:0 ekipu "Žaba"(odgojno-obrazovnih skupina). Utakmica je odigran u fair play ozračju, na školskom nogometnom igralištu. Igrače su bodrili i navijali za svoje favorite ostali polaznici programa. Za najbolju igračicu utakmice proglašena je Lucija Pilija, kapetanica školske nogometne ekipe.

Opširnije:MEĐURAZREDNO I MEĐUSKUPINSKO NATJECANJE U NOGOMETU

MEĐUNARODNI NOGOMETNI TURNIR COO VELIKA GORICA

Korisnička ocjena:  / 1

Međunarodni turnir u nogometu povodom proslave 80 godina rada Centra za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici održan je 4.6.2019. na travnatom terenu centra.Nastupilo je osam ekipa iz Hrvatske i Slovenije. Nogomet su igrali  učenici/ce s intelektualnim teškoćama mlađe i starije dobi. Nakon odigrane dvije utakmice u grupi s ekipama iz COO Zajezde, COO Tuškanac,COO Velika Gorica zauzeli smo  3. mjesto u grupi, a naša golmanica Tea  Sudarić proglašena je najboljom golmanicom u grupi. Učenici su dobili brončane medalje , kao i trenerica ekipe Andrijana Đumlan-Cetin. Golmanica je nagrađena s malim peharom. Ugodna atmosfera i druženje s ostalim  igračima/cama i trnerima na turniru potrajala je do popodnevnih sati.

Opširnije:MEĐUNARODNI NOGOMETNI TURNIR COO VELIKA GORICA

Obuka neplivača učenika 1. i 2. razreda

Korisnička ocjena:  / 3

Obuka neplivača učenika 1. i 2. razreda programa intelektualnih teškoća održana je ove školske godine od 13. do 31. 5.2019. na  malom bazenu Bazenskog kompleksa Svetice. Učenici su kroz 15 sati obuke s licenciranom trenericom Anom Ćosić, mag. kineziologije i svojom učiteljicom TZK Andrijanom Đumlan- Cetin učili osnove plivanja kroz igru i uz prekrasne i moderne rekvizite za obuku djece neplivača. Na kraju su  dobili diplome o završenom stupnju, te slatkiše  za uloženi trud i upornost.

Opširnije:Obuka neplivača učenika 1. i 2. razreda