Novi broj časopisa "Autizam"

Dragi dosadašnji i budući čitatelji,

Izašao je novi broj časopisa Autizam!

Živimo u vremenu gdje dijalog i zajedničko dijeljenje iskustava igraju ključnu ulogu u oblikovanju naše zajednice. Časopis Autizam poziva vas da se ovim brojem inspirirate, a u idućem broju podijelite svoje jedinstvene perspektive, primjere dobre prakse ili stručna razmatranja kako biste obogatili našu zajednicu i pomogli u širenju svijesti o autizmu.

Vaše osobno iskustvo može biti inspiracija drugima, pružiti podršku obiteljima koje prolaze kroz slične izazove ili pak predstaviti inovativne pristupe koji su se pokazali uspješnima u radu s osobama s autizmom. Bez obzira jeste li roditelj, stručnjak, nastavnik ili netko tko je iz prve ruke doživio utjecaj autizma, vaša priča ima potencijal da promijeni perspektive i potakne pozitivne promjene.

Nudimo vam priliku da postanete aktivni sudionik u stvaranju zajednice koja promiče razumijevanje, podršku i inkluziju. Vaš doprinos može pomoći drugima da shvate bogatstvo raznolikosti koju autizam donosi i pridonijeti razbijanju predrasuda.

Ako imate stručno znanje ili istraživačko iskustvo, pozivamo vas da podijelite svoje radove i doprinesete razvoju znanja o autizmu. Vaša stručnost može biti ključna u educiranju i poticanju razmjene ideja među stručnjacima, pridonoseći tako kontinuiranom unapređenju prakse i politika.

Vaša riječ može biti svjetlo koje osvjetljava put drugima. Pridružite nam se u stvaranju prostora u kojem se svaka priča cijeni i gdje se zajedno gradimo mostove razumijevanja.

Zajedno možemo oblikovati budućnost punu prihvaćanja i podrške.

Vaš, Časopis Autizam

Novi broj časopisa "Autizam" za 2021. godinu

Obavještavamo Vas da je izašao novi dvobroj časopisa "Autizam" za 2021. godinu. Za sve informacije molimo vas obratite se Uredništvu na adresu elektroničke pošte casopis@centarzaautizam.hr.

Kalendar šk.god.2023/24

Tražilica