Ljetovanje u Selinama 2016.

Korisnička ocjena:  / 3
LošeNajbolje 

Nakon uspješne nastavne i radne godine, zasluženo smo već 14. godinu za redom, otišli na ljetovanje u naše odmaralište u Selinama. Ljetovanje je realizirano u 10 smjena ( tri smjene osnovnoškolskog programa autizma, dvije smjene programa intelektualnih teškoća i pet smjena program odraslih osoba s autizmom) u vremenskom periodu od 28.lipnja do 6.rujna 2016.godine.

Polaznici su uživali u kupanju, večernjim izlascima na omiljene slastice, plesu u discu i drugim ljetnim aktivnostima, nezaobilazne su nam bile proslave rođendana uz torte i prigodne poklone. Ovo ljetovanjeuz puno sunca i ugodne topline, bilo je i razdoblja kada nas je bura malo propuhala. Kada bi zapuhala bura aktivnosti bi se mijenjale, odlazilo se u štetnje poučnom stazom Paklenica, izlete u Starigrad i Zadar,organizirane su razne radionice: aerobika, pjesme uz pokret, karaoke, likovne radionice ...A svi smo se veselili kada bi zamirisao naš veliki roštilj. Ovo ljeto ćemo pamtiti po tome što su nas na večer zabavljali veliki skakavci i žabice koje bi dolutale u naše dvorište.

Za lijepoga vremena na plaži smo uživali u moru, neki su naučili plivati, dok su neki  svladavali strah od vode, a drugi uživali u pecanju ili u igri na plaži.

Zahvaljujemo voditeljima smjena: Alenu Conjaru, Sandri Jadrijević, Jadranku Lisaku, Zlatici Martinović, Slavici Novaković, Tanji Biloglav i Darku Šanteku, vozačima na sigurnom prijevozu:Gigi, Miši, Marijanu, Velidu, Tončiju, Zvonku i Davoru. Zahvaljujemo i svim osobama u pratnji koje su prihvatile dodatna zaduženja prijevoza kombijem u Selinama i provođenja zdravstvenog programa, kao i našim dragim kuharicama koje su nam pripremale ukusna jela Biljani, Ani i Dragici. Hvala svim zaposlenicima koji su se rado odazvali kao pratnja našim polaznicima na ljetovanju.

 

{gallery}dogadjanja/2016/Seline_2016{/gallery}

Ako želite ostaviti komentar molimo Vas da se registrirate na stranicu.
Hvala!

GDJE SMO

Kalendar šk.god.2021/22

Galerija Slika i Radova