Završna školska priredba i donacija TV prijemnika članica Kluba supruga vojnih izaslanika

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Dana 09.06.2016.g. priredili smo završnu priredbu za naše goste i roditelje koja se održala u sportskoj dvorani Centra za autizam.

Na početku priredbe svim prisutnima obratila se ravnateljica gospođa Žarka Klopotan prigodnim pozdravnim govorom, a posebno je zahvalila svim našim dobročiniteljima koji tijekom godine prate naš rad te nam pomažu raznim donacijama. Učenici i njihovi učitelji prikazali su nam što su naučili i posebno osmislili za ovu priredbu. Naši uvijek dobrodošli i dragi gosti iz OŠ Vjenceslava Novaka, otplesali su kaubojski ples s učenicima iz osnovnoškolskog programa autizam. Treba naglasiti veliki uspjeh dvoje naših učenika koji su odradili odličan nastup sviranjem klavira. Cijela priredba je bila puna pjesme, plesa, folklora i prigodnih recitacija. Publika je nastupe naših učenika nagradila velikim pljeskom.

Nakon završetka priredbe, zadovoljni uzvanici su se uputili prema blagovaonici  na službeno otkrivanje televizora kojeg su donirale članice Kluba supruga vojnih izaslanika u Republici Hrvatskoj. Tom je prilikom Centar na poklon dobio veliki televizor uz najbolje želje za napredak, a zahvaljujući nesebičnoj donaciji biti će podignuta kvaliteta rada Centra.  Ravnateljica je zahvalila na donaciji te je uslijedilo službeno uključenje televizora prilikom kojeg smo pogledali kratak video uradak koji smo sinimili zajedno s našim učenicima. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima na jednom predivnom danu ispunjenim lijepim i pozitivnim trenucima.

Nakon toga je uslijedio domjenak, za koji su zaslužne naše kuharice te izložba likovno-kreativnih radova učenika naše škole.

U nastavku pogledajte dio atmosfere s završne priredbe i službeno otvorenje donacije.

 

 

{gallery}dogadjanja/2016/Zavrsna_priredba_2016{/gallery}