UČENIČKA ZADRUGA „GRANA“ OSVOJILA PRVO MJESTO NA SMOTRI GRADA ZAGREBA

Korisnička ocjena:  / 6
LošeNajbolje 

U petak 15.4. 2016. u OŠ Gračani održana je XIV. Smotra učeničkih zadruga Grada Zagreba. S radovima svojih učenika sudjelovalo je  35  zadruga iz zagrebačkih škola, a sve s ciljem poticanja  kreativnosti, inovativnosti i stvaralaštva.

Naša učenička zadruga „Grana“  i ove godine predstavila je svoj rad na Smotri Grada Zagreba te osvojila zavidne rezultate, prvo mjesto u svojoj kategoriji.

Na ovogodišnjoj Smotri predstavili smo se s temom „PRIČA O SVJETLU - PLINSKE LANTERNE GORNJEGA GRADA“. Izrađivali smo magnete, slike, vješalice, kućice, svijećnjake a sve s motivom plinske lanterne. Kao i prethodnih godina povjerenstva su ocjenjivala  estetski izgled izložbenog prostora, praktični rad učenika te svu potrebnu dokumentaciju o radu učeničke zadruge, od mogućih 50 bodova osvojili smo 47,94 boda.

Ponosni, zadovoljni i motivirani za daljnji rad pripremamo se za predstavljanje na 28. Smotri učeničkih zadruga Hrvatske koja će se održati 13. i 14. svibnja 2016. godine u Zagrebu, a gdje će se okupiti sve najbolje zadruge iz svih županija i gradova  naše domovine.

 

Ksenija Sambol, prof. def.

{gallery}grana/XIV_Smotra_2016{/gallery}