Svečano otvaranje izložbe ZAGREBAČKI SPOMENICI u likovnim radovima učenika Centra za autizam u Knjižnici Augusta Cesarca u Šubićevoj 40/II

Izložba je otvorena 29. svibnja 2015. u prisutnosti mnogih učenika i njihovih učiteljica, odgojiteljica, mame jedne učenice, te posjetitelja Knjižnice. Srdačan pozdravni govor dobrodošlice održala je prof. Višnja Cej, ravnateljica knjižnice, koja se je zahvalila svima koji su pomogli da se ostvari izuzetan likovni doživljaj. U ime Centra pozdravila je prof. Slavica Novaković i zahvalila se na dugogodišnjoj suradnji u okviru projekta Knjižnica širom otvorenih vrata koja potiče naše učenike na druženje s knjigom, na susrete u knjižnici s djecom iz drugih škola, na radionice kreativne, dramske i literarne, te na upoznavanje sa širom društvenom okolinom posredstvom knjižnice. Ovom izložbom knjižnica je omogućila da naši učenici pokažu svoje likovne i kreativne sposobnosti i rezultate rada.

Nakon otvorenja učenici su obišli izložbu i s ponosom pokazivali svoje izložene slike. Zatim su u dvorani knjižnice volonteri Udruge Vilibald priredili kreativnu radionicu  za učenike i njihove roditelje (izrada okvira za fotografije), nakon čega nas je knjižnica počastila sokovima i napolitankama. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali.

Izložba se može pogledati do 15. lipnja u radno vrijeme knjižnice Augusta Cesarca u Šubićevoj 40/II kat, radnim danom od 8 - 20 sati, subotom od 8 do 14 sati.

{gallery}dogadjanja/Izlozba_KGZ_Cesarec_2015/Otvaranje_izlozbe{/gallery}

Kalendar šk.god.2023/24

Tražilica