Centar za autizam i INA obilježili Svjetski dan svjesnosti o autizmu

U suradnji s Centrom za autizam INA od 30. ožujka nizom aktivnosti obilježava Svjetski dan svjesnosti o autizmu kako bi podigla razinu informiranosti i pomogla Centru u provođenju njihovih aktivnosti.
Ispred svoje zgrade na adresi Avenija Većeslava Holjevca 10 INA je postavila zastavu kojom širi svijest o autizmu, a od 31. ožujka do 3. travnja na odabranim benzinskim postajama, i to u gradovima gdje nema udruga koje se bave ovim poremećajem, dijeli informativne letke. U njima su navedene osnovne informacije o prepoznavanju i mogućnostima tretmana, a dijele se na benzinskim postajama Beli Manastir-Osječka, Županja-Braće Radić, Slavonski Brod-Svačićeva, Garešnica, Gospić-Budačka, Ogulin, Umag-obala, Knin-grad, Imotski-magistrala i Metković-Krvavac.

Nadalje, u sklopu projekta INA – Prijatelj osoba s autizmom, 31. ožujka i 1. travnja za Inine zaposlenike u središnjici organizirana je donacijska izložba umjetničkih djela. Inina suradnja s Centrom za autizam se nastavlja te će članovi INA Kluba volontera 10. travnja 2015. sudjelovati u uređenje okoliša u Centru za autizam, kako bi korisnicima Centra osigurali još ljepše i ugodnije okruženje u kojem provode vrijeme.

{gallery}dogadjanja/INA_2015{/gallery}

Kalendar šk.god.2023/24

Tražilica