Osvojeno 1. mjesto na XI. Smotri učeničkih zadruga Grada Zagreba

Korisnička ocjena:  / 3
LošeNajbolje 

Kao što smo Vam i najavili sudjelovali smo na još jednoj, XI. Smotri učeničkih zadruga Grada Zagreba!

Smotra je održana 26.4.2013. u OŠ Granešina a mi smo predstavili rad naše zadruge temom „...Dok kucaju kazaljke sata...“ .

   Izrađivali smo satove u tehnici fuzija stakla te satove na drvenim podlogama u obliku pazzli i sa pazzlama. Pripremili smo i prigodan letak koji potkrepljuje odabranu temu, odnosno objašnjava zašto satovi i zašto pazzle. Naglasak je stavljen na uspješnost naših učenika u slaganju pazzli, na njihovim teškoćama u doživljavanju pojma vremena, na važnosti pravovremene dijagnostike i rane intervencije i sve je to povezano sa trideset godina postojanja Centra za autizam te pazzlom kao prepoznatljivim simbolom.

Nakon uređenja izložbenog prostora i svečanog otvaranja smotre ocjenjivačko povjerenstvo od četiri člana bodovalo je rad svake zadruge. Kategorije bodovanja bile su :

  • Dokumentacija (kurikulum, planovi i programi po sekcijama, izvješće o radu zadruge, ljetopis, foto-album, letak, vizitka, deklaracija sa logom zadruge, sastanci, edukacije voditelja, knjiga dojmova, itd.)
  • Estetski izgled izložbenog prostora i proizvoda
  • Praktičan rad učenika sa pismenim i slikovnim opisom rada
  • Briga o ekologiji i kulturnoj baštini, te eko-ambalaža

   Nakon natjecateljskog dijela smotre proglašeni su pobjednici koji Grad Zagreb predstavljaju na Državnoj smotri, u kategoriji škola za djecu sa posebnim potrebama možemo se pohvaliti  osvojenim prvim mjestom sa 39 od mogućih 40 bodova.

   Isti broj bodova ostvarila je i škola Nad lipom te odlazak na Državnu smotru prepuštamo njima a Vas srdačno pozivamo da 11. i 12. 5. 2013. posjetite ovogodišnju jubilarnu 25. Smotru učeničkih zadruga Republike Hrvatske koja će se održati u Boćarskom domu Zrinjevac na Prisavlju, a gdje ćemo se i mi predstaviti na „županijskom stolu“ kao i ostalih 340 zadruga Hrvatske!!!

{gallery}grana/xi_smotra_zagreb{/gallery}

Ako želite ostaviti komentar molimo Vas da se registrirate na stranicu.
Hvala!