Proslava ljeta i završetka školske godine!

Danas, na prekrasno ljetno prijepodne 18. lipnja, naš školski park bio je ispunjen veseljem, pjesmom i šarenilom!  Igre hlada prošaranog suncem i šarene zastavice koje su se vijorile na ljetnom povjetarcu činile su savršenu scenografiju za našu Ljetnu priredbu.

Priredbu su otvorili najmlađi učenici recitacijama i plesom, što je razgalilo srca svih prisutnih. Nastavili smo s dramskim izvedbama, recitacijama i pjesmama koje su oduševile publiku, a veliko finale diglo je sve na noge - nitko nije mogao odoljeti ritmu!

Osim naših prekrasnih, vrijednih i talentiranih izvođača, zemljanom pozornicom naše vrtne zabave prošetali su i veliki prijatelji Centra za autizam: prof. Škrinjar, prof. Iva Ćurić ispred Akademije likovnih umjetnosti, Natalija Dragoja ispred KGZ Odjela za djecu i mladež na Starčevićevom trgu ,Siniša Prugovečki iz Metroteke, predstavnici Hrvatskog školskog muzeja, Atletskog kluba Žumberak, Hrvatskog kulturno prosvjetnog društva Bosiljak te Tiskara Augustini. Naša ravnateljica Klopotan uručila im je Zahvalnice za dugogodišnju suradnju, čime smo iskazali zahvalnost za sve što čine za naš Centar.

Pozdravili smo još jednu nastavnu godinu, poželjeli dobrodošlicu ljetu i priredili vrtu zabavu za pamćenje! Hvala svima koji su sudjelovali i učinili ovaj dan posebnim.

Vidimo se ponovno sljedeće godine! Do tada, uživajte u ljetu!

#CentarZaAutizam #LjetnaPriredba #VrtnaZabava #Zajedništvo #Hvala #ŠkolskiPark #Ljeto2024

Free Joomla Lightbox Gallery

Kalendar šk.god.2023/24

Tražilica