Priredba "Božić u našem Centru"

U srijedu, 20.prosinca održana je priredba "Božić u našem Centru".  Bio je to nezaboravan događaj ispunjen toplinom i radošću. Zahvaljujemo se svim roditeljima, bakama i djedovima, braći i sestrama te svim dragim prijateljima Centra za autizam koji su došli pružiti potporu i srčanim pljeskom nagraditi trud i talente naših učenika i korisnika.

U deset blagdanskih točaka, naši učenici su zablistali svojim jedinstvenim talentima, ističući se u raznim umjetničkim izvedbama. Anđela i Danijela su svojom predivnom izvedbom "Tihe noći" stvorile posebnu atmosferu, a pjesma "Radujte se narodi" u izvedbi odraslih korisnika i članova HSPD Šestine, bila je prava poslastica za uši. Naši školarci su nas razveselili dvama krasnim igrokazima, dok su nam tri plesne točke donijele ritam i veselje. Ivankinom Tradicionalnom božićnom pismu ove se godine priključio i Marko koji je s okupljenima podijelio svoje božićne želje.

Ova božićna priredba bila je prilika da zajedno slavimo ljubav, radost i raznolikost. Za kraj nam je jedino reći, da se pridružujemo Markovim čestitkama, ali ovdje samo na hrvatskom jeziku i da se nadamo da ćete ovu godinu završiti veselo i rasplesano baš kako smo mi završili priredbu! Sretan Božić i najveseliju Novu godinu želi vam Centar za autizam!

Free Joomla Lightbox Gallery

Kalendar šk.god.2023/24

Tražilica