Završni sastanak projekta „Special Hearts For a Beautiful Earth“

Erasmus+ projekt „Special Hearts For a Beautiful Earth“ priveden je kraju. Posljednjim video sastankom smo se oprostili od svojih partnera Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Maria Montessori“ iz Constante u Rumunjskoj te Nazilli Ozel Egitim Meslek Okulu iz Nazillija u Turskoj.

Na sastanku smo partnerima predstavili naš vertikalni vrt (koji ste imali prilike vidjeti u ranijoj objavi) ali su i naši učenici, koji su sudjelovali na virtualnom sastanku, vidjeli vertikalne vrtove naših partnera.

Projekt, koji je započeo 1.3.2022. bio je namijenjen učenicima s posebnim obrazovnim potrebama iz sličnih inkluzivnih obrazovnih centara, njihovim učiteljima, odgajateljima, roditeljima te u konačnici, svojim akcijama- lokalnoj zajednici. Projekt je obilovao nizom radionica na kojima je, osim vertikalnog vrta, stvoreno mnoštvo didaktičkih materijala, dekorativnih predmeta, osmišljena je kazališna predstava i zasigurno najvažnije od svega, usvojena je kultura i navika recikliranja  te brige o okolišu.

Ovaj nas projekt još jednom podsjeća na važnost suradnje i razmijene znanja sa srodnim institucijama iz Europe i diljem svijeta.

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Kalendar šk.god.2023/24

Tražilica