Deset zajedničkih godina dm-a i Centra za autizam

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Jedna lijepa priča i uspješna suradnja započela je 30.11.2011. kada su učenici i voditeljice Učeničke zadruge „Grana“  u prostorijama dm-a realizirali božićnu prodajnu izložbu svojih veselih božićnih ukrasno – uporabnih predmeta.

Punih je deset godina kako ta hvalevrijedna suradnja traje i to u različitim vidovima i oblicima.

Osim što je jedno cijelo desetljeće za svaki Božić i svaki Uskrs realizirana prodajna izložba radova Učeničke zadruge „Grana“ u prostorijama dm-a, osam godina učenici i voditeljice zadruge sudjelovali su i u izradi božićnih čestitki kojima je dm čestitao blagdane svojim poslovnim partnerima, prijateljima i suradnicima. S veseljem bi zadrugari svake godine iščekivali taj važan zadatak a kada bi stigao marljivo bi prionuli na posao, od 2011. do 2019. godine izrađivali su božićne čestitke za potrebe dm-a a za uzvrat bili bi nagrađeni potrebnim materijalima za daljnji rad učeničke zadruge. No nažalost, u vrijeme digitalizacije ručno izrađene i ispisane čestitke izašle su iz mode, pa su tako i mali zadrugari ostali bez važnog im zadatka i korisne nagrade.

Unatoč tome suradnja Centra za autizam, odnosno učeničke zadruge i dm-a nastavlja se i dalje, pa bi tako učenici i djelatnici Centra za autizam željeli zahvaliti dm-u na ovogodišnjoj donaciji, koja je stigla u ovo predblagdansko vrijeme. Naime, radi se o donaciji dezinfekcijskih sredstava i zaštitnih maski u vrijednosti od 2,500,00 kn koja će zasigurno biti od velike koristi učenicima, korisnicima i djelatnicima Centra u ovim pandemijskim vremenima.

Članovi radne grupe Humanitarnog odbora dm-a u poslovnoj godini 2020./2021. realizirali su ukupno 142 donacije prema društvima, udrugama, ustanovama i centrima. Učenici, korisnici, ravnateljica i djelatnici Centra za autizam zahvalni su što su dio te velike plemenite priče.

 


 

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Ako želite ostaviti komentar molimo Vas da se registrirate na stranicu.
Hvala!

GDJE SMO

Kalendar šk.god.2021/22

Galerija Slika i Radova