Projekt: „Moj Zagreb kak' imam te rad“- Memorijalni centar Dražena Petrovića

Korisnička ocjena:  / 9

POSJETA MUZEJSKO-MEMORIJALNOM CENTRU DRAŽENA PETROVIĆA

23.10.2015. učenici IV. i IX.odgojno-obrazovne skupine, u pratnji učiteljica Gordane i Dine, posjetili su Muzejsko-emorijalni centar dražena Petrovića, gdje su pogledali film o životu i djelu našega najboljega košarkaša. Razgledali su izložene medalje i priznanja koje je Dražen osvojio u svojoj kratkoj, ali bogatoj sportskoj karijeri.

Učenici su se podružili s majkom Dražena Petrovića, koja ih je počastila slatkišima, a na kraju su dobili dres s brojem 4-koji je Dražen uvijek nosio i loptu na kojoj je otisnut Draženov lik.

Nakon ovako ugodnog druženja, otišli su u Tehnički muzej razgledati izložbu pod nazivom: Sunčev sustav za koju su učenici pokazali veliko zanimanje.

Opširnije:Projekt: „Moj Zagreb kak' imam te rad“- Memorijalni centar Dražena Petrovića

Prizemljeni Sunčev sustav

Korisnička ocjena:  / 10

U sklopu projekta "Moj Zagreb, kak' imam te rad" 6. lipnja 2015. godine učenici IX. odgojno-obrazovne skupine su uz vodstvo profesorice Gordane Bobesić i volonterke obišli Prizemljeni Sunčev sustav na ulicama Grada Zagreba. Pogledali su Sunce, Merkur, Veneru, Zemlju i Mars te spomenik Marije Jurić Zagorke i psu Plutu koji je čuvao gradilište pri izgradnji Oktogona.

Učenici su pokazali interes za sve što su vidjeli i vesele se obilasku preostalih planeta Prizemljenog Sunčevog sustava.

Opširnije:Prizemljeni Sunčev sustav

POSJETA ZAGREBAČKOM JEZERU „JARUN“

Korisnička ocjena:  / 12

5.5.2015.god. grupa učenika u pratnji učiteljica Gordane i Biserke, posjetili su jezero Jarun.

Učenici su se upoznali sa sadržajima Jaruna:

- Jarun je naselje koje je dio Zagreba

- Jarun ima  Veliko i Malo jezero

- na jezeru Jarun su uređene plaže za kupanje

- jezero Jarun ima otoke

- na jezeru je veslačka staza

- oko jezera je uređeno šetalište

- osim lijepih livada na kojima se organiziraju obiteljski izleti na Jarunu su i sportsko rekreacijske sprave, gdje se posjetitelji mogu rekreirati.

Neke od sadržaja Jaruna i sami smo isprobali. Prošetali smo se oko jezera, družili se s kućnim ljubimcima, rekreirali se na sportskim spravama...

Opširnije:POSJETA ZAGREBAČKOM JEZERU „JARUN“

Posjeta muzeju automobila

Korisnička ocjena:  / 9

24.ožujka 2015., grupa učenika u pratnji učiteljica Gordane i Biserke posjetili su Muzej automobila.
Uživali su u razgledavanju starih automobila i motora, a razgledavanje su završili u radionici s maketama auta i prometnih znakova, svaki učenik je imao zadatak od raznih materijala napraviti svoj model auta.

Opširnije:Posjeta muzeju automobila