Maji u spomen

Korisnička ocjena:  / 2
LošeNajbolje 

S tugom se ovih dana opraštamo od naše dugogodišnje korisnice Maje, jedine žene među korisnicima u Trećoj životnoj jedinici na lokaciji Vile Velebite 11b. Maja nas je napustila u četvrtak 15. listopada 2020., samo mjesec dana nakon svog 52. rođendana, tiho i nenadano. Pamtit ćemo je kao vrijednu osobu, po mnogim zadacima koje je rado obavljala. S veseljem i voljom se uređivala, voljela je biti dotjerana i uredna. Sjećat ćemo je se i po njenoj upornosti i velikoj ljubavi prema kavi. Naša je Maja bila umješna  u izražavanju svojih potreba, kako gestom, tako i stavom tijela, izrazom lica… Bila je hrabra u bolestima i svim teškoćama i pokazivala svoj snažni temperament.

Radovala se svojoj obitelji, majci, sestrama kojima i ovom prilikom izražavamo svoju duboku sućut. Pogođeni smo njezinom smrću, mnogi iz našeg Centra za autizam koji je dugo i dobro poznaju i na različite su načine bili profesionalno i životno povezani s njom, naročito djelatnici u stacionaru i njezina ekipa iz Treće.

Draga Majo, ovaj rastanak nije samo to, on je i budući sastanak. Svi ćemo te pamtiti po svemu lijepom i sjećati se kako si posebna bila, pamti tako i ti nas. Dugo smo bili zajedno i mnogo nas toga spaja. Imaš posebno mjesto u našim srcima i životima.

 

Djelatnici i korisnici Centra za autizam

     

                                                                                   

Ako želite ostaviti komentar molimo Vas da se registrirate na stranicu.
Hvala!